Betalingsmogelijkheden

Bij Ultimate Body Labs nemen wij de privacy van onze klanten zeer serieus. Wij maken gebruik van een beveiligde (SSL) internetverbinding. Je herkent een  SSL-verbinding aan het ”slotje”, boven- of onderin je beeldscherm. Zodra je begint met het afrekenen van je bestelling dubbel check of je het slotje ziet. Met deze zogenaamde SSL verbinding worden jouw transactiegegevens versleuteld via internet verstuurd.


Wij maken gebruik van de services van Mollie Payment Processor. Mollie helpt ons als webwinkel op een veilige en eenvoudige wijze online betaalmethoden te kunnen aanbieden.

Betaalprocedure

De betaalprocedure start op het moment dat je in jouw winkelwagen op ‘Betalen’ klikt. Kies een betaalmethode en volg de instructies op het scherm. Op het moment dat de betaling is afgerond, keer je terug naar de webwinkel en ontvangt je via e-mail een orderbevestiging.


Betaalmethoden

  IDEAL

Met iDEAL ben je in staat om je bestellingen direct te betalen via je eigen internetbankomgeving. aantal voordelen hiervan zijn: de betaling wordt direct geautoriseerd en kan daarom (1) snel worden doorgezet in ons systeem, zodat de bestelling daarna (2) meteen door ons in behandeling kan worden genomen. (3) Geautomatiseerde processen helpen ons niet alleen sneller te werken maar vermindert ook de kans om fouten te maken.

PayPal

Nadat je bij PayPal een account hebt aangemaakt (gekoppeld aan een bankrekening of een creditcard) kun je eenvoudig betalen door enkel jouw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Je hoeft niet langer bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al jouw toekomstige betalingen.

Bank Overschrijving

Het is mogelijk om op rekening te betalen, de factuur wordt dan per e-mail toegestuurd. De betalingstermijn is 14 dagen.

Creditcard

Bij het betalen met de creditcard wordt tevens jouw CVC code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop de creditcard (Visa en MasterCard). De afhandeling van deze betaling duurt meestal iets langer. Houdt rekening meet een dag of drie. Dit kan zorgen dat de bestelling iets later dan gebruikelijk geleverd kan worden.