OVER ONS

Welkom!

Ultimate Body Labs (UBL), onder leiding van gezondheids- en lifestyle expert Hayrich Juliana, combineert de perfecte ingrediënten om jou fit, gezond, energiek en gefocust te maken op een manier dat past bij jouw professionele en persoonlijke schema.

UBL biedt een platform met motiverende begeleiding, opmaat gemaakte trainingsschema’s en een gezond voedingsplan voor zowel individuen als kleine groepen. 

BIOGRAFIE HAYRICH JULIANA

Talent

Hayrich Juliana deed verschillende sporten in zijn jonge jaren. Hij speelde honkbal, Voetbal, Amerikaanse Football, zwom en andere sporten met de jongens uit de buurt. Dit was de periode waarin hij ontdekte dat hij talent had hiervoor. In 2015 werd Hayrich Juliana crossfit fitste man van Curaçao, waarna hij in 2016 de sterkste man van Curaçao werd.

Zwemmen

In 1990 kwam de nieuwste Nintendo uit. Hayrich wilde deze heel graag, maar had als 6-jarig kind niet genoeg geld om deze te komen. Zijn moeder beloofd hem dat hij er een zou krijgen als hij ging sporten. Geïnspireerd door een van zijn oudere zussen ging Hayrich ook zwemmen. Daarna volgde vele uren training en de beloofde Nintendo. Het bleek dat hij zwemmen veel leuker vond dan gedacht. Zo leuk dat hij ging deelnemen aan nationale wedstrijden en Curaçao ging vertegenwoordigen op de Caraïbische kampioenschappen.

Water Polo

Nog steeds op zoek naar nieuwe manieren om zijn fanatisme te uiten, ging hij toen hij 14 was bij het Dolfijn waterpoloteam. As deelnemers van dit team, vormde hij zijn talent voor teamsporten. Hij behaalde grote successen bij het nationale team en verdedigde ze regelmatig Curaçaos eer in de Caraïbische, Centraal- Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse kampioenschappen.

American Football & Fitness

Toen Hayrich naar Nederland verhuisde om zijn studie af te ronden, bleef hij toegewijd aan sport. Hij begon aan rugby, fitness en leerde meer en meer over fitness, bodybuilding en voeding. Toen hij fitter en fitter werd, begon hij steeds meer vragen te krijgen over workouts en zijn levensstijl. Het vragen veranderde al snel in bootcamp sessies. Dit was erg spannend voor Hayrich aangezien hij kon experimenteren met voeding en sport en daarbij ook direct feedback kreeg. De bootcamp sessies groeide en al snel werd dit een coaching bedrijf. Hij gaf ondertussen bootcamp lessen in het Amsterdamse bos en Westerpark.
Daarnaast werd de rugby carrière van Hayrich ook steeds professioneler. Hij werd drie keer gevraagd voor het ‘All-Stars Team’ om Nederland te vertegenwoordigen op een internationaal niveau. Een enkelblessure tijdens de wedstrijd tegen Engeland maakte helaas een einde aan dit succes. Hierdoor was hij genoodzaakt om te stoppen.

CrossFit

Toen Hayrich moest stoppen met rugby bleef hij wel regelmatig fitnessen. Hij begon wel het competitieve onderdeel te missen. Hij probeerde bodybuilding, maar dit voldeed niet aan zijn verwachtingen. In 2011 stuitte hij op Crossfit. Hij begreep nog niet helemaal wat Crossfit in hield, maar het sprak hem aan dat iedereen van alle leeftijden kon deelnemen aan de wedstrijden.

Hij begon aan crossfit bij CrossFit 020 in Amsterdam. De eerste workout zal hij nooit meer vergeten, want tijdens een ‘Cindy’ workout van 20 minuten heeft hij zijn arm overbelast. Nog nooit was hij in zoveel pijn geweest, maar hij was verslaafd! Hij begon aan Crossfit en keek nooit meer naar iets anders.
Sindsdien heeft hij hard gewerkt als coach en atleet. Hij won verschillende wedstrijden met als kers op de taart zijn deelname aan de 2015 Weightlifting Wereldkampioenschappen in Housten Amerika.  Dit was de eerste keer in 40 jaar dat Curacao mocht deelnemen aan deze wereldkampioenschappen.